Variant

Vilka är Variant?

Vår vision är att skapa förtroende, transparens och jämlikhet i europeiska företag. Variant grundades i Trondheim 2018, i Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg.

En bild på två anställda på Variant

Vi är totalt +100 engagerade kollegor i Norge och Sverige. Vi söker efter de bästa utvecklarna och designers som delar våra värderingar och som går igång på att skapa ett bättre digitalt avtryck. Vi vill inte komma till våra kunder och endast vara experten, utan jobba tillsammans och hjälpa till att bygga upp kunskap och oberoende hos kunden. Vi vill dela med oss av vår kunskap, så att vi kan ta till oss andras kunskap. Det är så vi växer!

Karta över kontor i Trondheim, Bergen, Oslo och Stockholm.

Våra Tjänsteområden

Digital produkt- och tjänsteutveckling blob

Digital produkt- och tjänsteutveckling

Utveckling av digitala produkter och tjänster är kärnan i Variants leveranser. Med våra utvecklare, lösningsarkitekter, designers och verksamhetsutvecklare i teamet får du tillgång till best practice och erfarna experter som hjälper dig att lyckas.

Produkt- och tjänsteutveckling
Strategi och innovation blob

Strategi och innovation

Små och stora organisatoriska vägval kräver tydliga målbilder och strategier. Och strategier som inte bara blir en pappersprodukt, utan du vet hur du ska agera på. Läs mer om hur Variant kan hjälpa din organisation att göra dessa val färre, enklare och mer hållbara. Vi hjälper er med ert innovationsarbete från ax till limpa – från det strategiska till implementationen.

Strategi och innovation
Kultur och kommunikation blob

Kultur och kommunikation

Att etablera och leda egna team för digital tjänsteutveckling kräver fokus och kunskap inom kulturbyggande. Våra konsulter arbetar för en hållbar och hälsosam utvecklingskultur– från team till topp. Kultur och kommunikation går hand i hand. För att kunna förmedla kultur, värderingar och värderbjudanden både internt och externt krävs målinriktad kommunikation och engagerande dialog. Vi hjälper er med detta.

Kultur och kommunikation