Variant

Våra tjänster

Digital produkt- och tjänsteutveckling blob

Digital produkt- och tjänsteutveckling

Utveckling av digitala produkter och tjänster är kärnan i Variants leveranser. Med våra utvecklare, lösningsarkitekter, designers och verksamhetsutvecklare i teamet får du tillgång till best practice och erfarna experter som hjälper dig att lyckas.

Produkt- och tjänsteutveckling
Strategi och innovation blob

Strategi och innovation

Små och stora organisatoriska vägval kräver tydliga målbilder och strategier. Och strategier som inte bara blir en pappersprodukt, utan du vet hur du ska agera på. Läs mer om hur Variant kan hjälpa din organisation att göra dessa val färre, enklare och mer hållbara. Vi hjälper er med ert innovationsarbete från ax till limpa – från det strategiska till implementationen.

Strategi och innovation
Kultur och kommunikation blob

Kultur och kommunikation

Att etablera och leda egna team för digital tjänsteutveckling kräver fokus och kunskap inom kulturbyggande. Våra konsulter arbetar för en hållbar och hälsosam utvecklingskultur– från team till topp. Kultur och kommunikation går hand i hand. För att kunna förmedla kultur, värderingar och värderbjudanden både internt och externt krävs målinriktad kommunikation och engagerande dialog. Vi hjälper er med detta.

Kultur och kommunikation

Kontakta oss

Ta kontakt med oss om du vill veta mer eller har några funderingar kring Variant och vad vi erbjuder.

Bild på David Dinka

David Dinka

Stockholm
📞 070-872 94 94
Bild på Sara Hernandez

Sara Hernandez

Stockholm
📞 072-212 50 90