Variant

Våra Tjänsteområden

På Variant vill vi bidra till största möjliga förändring till det bättre för våra kunder, för människor och för samhället. Vi vill ha ett holistiskt tänk för att koda, designa och ge råd inom tre definierade kärnområden: Digital tjänst- och produktutveckling, Strategi och innovation och Kultur och kommunikation. 👇🏻

Digital produkt- och tjänsteutveckling blob

Digital produkt- och tjänsteutveckling

Utveckling av digitala produkter och tjänster är kärnan i Variants leveranser. Med våra utvecklare, lösningsarkitekter, designers och verksamhetsutvecklare i teamet får du tillgång till best practice och erfarna experter som hjälper dig att lyckas.

Digital produkt- och tjänsteutveckling
Strategi och innovation blob

Strategi och innovation

Små och stora organisatoriska vägval kräver tydliga målbilder och strategier. Och strategier som inte bara blir en pappersprodukt, utan du vet hur du ska agera på. Läs mer om hur Variant kan hjälpa din organisation att göra dessa val färre, enklare och mer hållbara. Vi hjälper er med ert innovationsarbete från ax till limpa – från det strategiska till implementationen.

Strategi och innovation
Kultur och kommunikation blob

Kultur och kommunikation

Att etablera och leda egna team för digital tjänsteutveckling kräver fokus och kunskap inom kulturbyggande. Våra konsulter arbetar för en hållbar och hälsosam utvecklingskultur– från team till topp. Kultur och kommunikation går hand i hand. För att kunna förmedla kultur, värderingar och värderbjudanden både internt och externt krävs målinriktad kommunikation och engagerande dialog. Vi hjälper er med detta.

Kultur och kommunikation